fbpx

Jeg arbejder hele tiden på at mindske CO2-belastningen. Ja, tøjproduktion har naturligvis også en negativ effekt. Vi kvinder køber det jo alligevel, og så er det bedre at købe fra en shop, som rent faktisk går op i naturen og genanvendelse og ligeledes støtter op om alle de mennesker, som hver dag arbejder for at gøre en forskel på vores skønne jord <3 Nedenfor kan du læse om de konkrete tiltag, jeg har iværksat indtil videre.

Emballage

Jeg anvender udelukkende miljøvenlig emballage!
Mine forsendelsesposer er lavet af bioplast og er lige så stærke og holdbare som almindelig plast. Forskellen er, at i stedet for at være baseret på olie og gas, er plastfolien lavet på en base af sukkerrør. Sukkerør vokser hurtigt og er derfor en fornybar ressource. De optager store mængder CO2, imens de vokser.

Ved at smide posen i skraldespanden efter brug, så den havner på forbrændingsanlægget, gør posen ingen skade for miljøet – Den fordamper og bliver til kuldioxid og vand.

Reklamationer

Jeg kunne aldrig finde på at smide tøj ud!
Alle reklamationer, som ikke kan reddes, videredistribueres til genanvendelse.

Mindre papir

Når du modtager din ordre fra mig, er der ikke vedlagt en fysisk faktura, følgeseddel og/eller flyer. Din faktura modtager du på mail, når jeg har afsendt din ordre. På denne måde sparer vi miljøet for blæk og papir og du har altid din faktura gemt i din indbakke :-)

Byt til nyt

Ryd op i din garderobe og aflever det tøj og de sko, du ikke længere bruger i en af Røde Kors' 1.700 tøjcontainere eller i en af deres 240 genbrugsbutikker.

For hver sæk, du afleverer, kvitterer jeg med en valgfri style på shoppen til REN kostpris! Dvs. du sparer 50 kr. :-) 

Alt du skal gøre er, at poste et billede eller en video, hvor du afleverer sækken på enten Facebook eller Instagram og tagge #Fionafashion.dk. På denne måde er du med til at opfordre andre til at rydde op i deres garderober og Røde Kors får flere midler til at hjælpe.

Ved du ikke, hvor din nærmeste tøjcontainer eller genbrugsbutik er, kan du finde dem lige her:

https://www.rodekors.dk/genbrug

CVR 40460136
Ellemosevej 1B
3200 Helsinge

Følg os

© 2020. Alle rettigheder forbeholdt.