fbpx
about image

Baggrund

Jeg startede Fionafashion.dk i april 2019 med ønsket om at tilbyde alle jer fantastiske kvinder nogle lækre og enestående styles - TIL KOSTPRIS!

En typisk webshop eller tøjforretning, som sælger tøj, sko m.m., tjener op til 6 gange så meget, som de har betalt i indkøbspris. Og det er da dejligt for ejerne, som kan leve i sus og dus for dine penge ;o) Men jeg er ikke en af dem.

Jeg har ikke behov for at tjene hulens masse penge på denne shop - faktisk beder jeg kun om en 50'er for hver style, du putter i kurven. Eller rettere sagt 45 kr. De 5 kr. donerer jeg nemlig til velgørende formål og projekter.

De 45 kr. bidrager til, at jeg kan holde webshoppen kørende med alt hvad det indebærer. Tænk bare på alle de ordrer, jeg skal pakke og sende afsted i min fritid :D Men det gør jeg gerne for jer og for alle dem, vi sammen kan hjælpe med donationer <3

Mission

Vores mission er ganske enkelt at sprede glæde!
Glæde til alle jer heldige kvinder, som har mulighed for at købe jer til lækre nye styles. Men også glæde til de mindre heldige, glæde til dyrene, glæde til sygdomsramte og glæde til alle de fantastiske mennesker, som hver dag arbejder for at gøre en forskel. 

Metode

Jeg vil "forsøge" at følge med trenden og ikke mindst lytte til jer, så jeg altid kan tilbyde, det I efterspørger - og mere til :-) Jeg vil være på udkig efter anderledes styles, du ikke finder på enhver webshop og kostprisen forsøger jeg naturligvis at få så billig, som overhovedet muligt.

Til sidst vil jeg gerne opfordre alle til ALDRIG at smide gamle klude ud. Stort set alt kan finde genanvendelse i nye former. Aflever det tøj og de sko, du alligevel aldrig graver ud af skabet til en Røde Kors-butik eller lignende. Det gør jeg selv.

Lad os stå sammen om at hjælpe hinanden!


Fri fragt ved køb af 5 styles

Jeg tilbyder fri fragt ved køb af 5 styles.  Indtil videre sender jeg til nærmeste GLS Pakkeshop - medmindre andet er angivet i kommentarfeltet.

Afsendes inden 24 timer

Jeg ved, at ventetiden er ulidelig, når man glæder sig til sine nye styles. Derfor sender jeg altid din ordre inden 24 timer - også i weekenden!

Sikker databehandling

Jeg har stor respekt for dine personlige oplysninger. Derfor følger jeg altid gældende GDPR-lovgivning og al data er krypteret på bedste vis.
CVR 40460136
Ellemosevej 1B
3200 Helsinge

Følg os

© 2020. Alle rettigheder forbeholdt.